FRITUUR ALASKA

FRITUUR ALASKA frituur alaska

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 977 beoordelingen
6 dec 2019 om 21:54 Eten werd vroeger bezorgd dan afgesproken waardoor ik onder de douche stond en hierdoor alles koud kon opeten.
6 dec 2019 om 20:06 Brochette was opnieuw als een blok beton. Voucher van Takeaway konden we niet gebruiken
3 dec 2019 om 7:00 Zeer lekker en eten nog goe warm dik in orde
2 dec 2019 om 21:52 Supersnelle levering! Eten was ook wel lekker. Dit was mijn eerste ervaring van online eten bestellen en is zeker voor herhaling vatbaar!
29 nov 2019 om 21:29 1u moeten wachten terwijl het normaal 40min was, alles half koud, zachte bicky broodjes (niet licht krokant zoals het moet), en een bakje verschrompelde te ver gebakken frieten... veel geld kwijt maar swat devuilbak heeft allesinds genoeg gegeten das al i
28 nov 2019 om 0:15 ik heb nog nooit zo een slechte frieten geten,de grootste frieten waren amper 4 cm lang,ze waren zeer hard gebakken met zelfs zwarte frieten ertussen.Daarom heb ik besloten nooit nog iets te kopen bij jullie,jullie mogen mijn email adres schrappen.
26 nov 2019 om 11:24 Was voor ons de 1 keer dat we eten online bestelde. Eten was goed en op een zeer vriendelijke manier afgeleverd ,en dit ook nog op het gewenste tijdstip.
23 nov 2019 om 21:42 Heel onvriendelijke bezorger. Had mijn juiste gsm nummer gegeven. Hij zij dat hij hier al 10min stond ik ben bijten geweest 3 min voor hij belde aan mijn deur. Eten was lauw Laatste keer dat ik daar bestel Moest een uur en half wachten op eten